Kärleken till böcker

Så länge jag kan minnas har jag alltid älskat att läsa. Redan som barn, läste jag ofta böcker som var för vuxna och mina lärare blev alltid lika fascinerade. Tittar jag igenom i alla mina lådor och hyllor så kan jag hitta böcker som är mer än 30 år gamla. Att läsa får mig att stänga av omvärlden och mentalt förflytta mig till en annan värld. Har du som många andra inga böcker alls än kanske en serietidning eller dina vänners uppdateringar på sociala medier, då är det dags att ta upp boken i famnen igen.  Det är många som inte läser fysiska böcker längre, den tekniska utveckling har tagit över vår värld och med det har sättet vi läser böcker på förändrats en hel del. Om du inte älskar böcker lika mycket som mig så finner du nedan några tips på hur du kan börja läsa lite mer.

Googla efter bra böcker/recensioner

Lägg ifrån dig mobilen och stäng av datorn

Tänd ljus och sjunk ner i soffan/sängen

Ha alltid en reservbok till hands

Om du inte gillar det du läser, lägg ner boken. Du behöver inte avsluta en bok som du inte åtnjuter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>