50 shades of grey

Var och såg 50 shades of grey i helgen och måste bara konstatera att boken är mycket bättre än filmen. Boken/filmerna handlar om den unga studenten Anastasia Steele som möter den något äldre, rike entreprenören Christian Grey. De båda inleder ett passionerat S&M-förhållande. Medan Christian brottas med sina inre demoner, måste Anastasia konfrontera ilska och avund av kvinnorna som kom före henne, och göra det viktigaste beslut i hennes liv. Personligen så rekommenderar jag att du läser böckerna innan du går och ser filmen på bio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>