Sommarböcker

Tänkte rekommendera lite bra sommarläsning som kan vara skönt att ha med sig på balkongen/stranden m.m. Sommaren. En varm och solig årstid som ofta spenderas vid stranden, parkerna eller kanske ute på balkongen. Kort sagt – en perfekt årstid att ha med sig favoritboken på språng.  Jag har samlat på mig lite tips och nyheter från bokbloggar och bibliotek. Här kommer förslag på läsning. Jag hoppas tipsen på böcker inte bara inspirerar till att läsa mer utan också till att dela med sig av idéer och tips. Kommentera gärna era egna favoriter, både nyheter och gamla guldkorn som kan ge liv och energi åt sinnet i sommarvärmen.

Vår egen lilla hemlighet av: Ninni Schulman

SÄLJ! : konsten att sälja vad som helst till vem som helst av:  Fredrik Eklund, Bruce Littlefield

LÄR DIG LEVA: Mindre stress – Mer närvaro av Mats Billmark, Susan Billmark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>