Månadens köptips på böcker

Fick hem boken  Organisationsteori : struktur, kultur, processer för någon månad sedan och har äntligen läst ut den. Lite tråkigt är det ju att den är slut då jag verkligen slukades av den. Detta är en bok som verkligen får en att tänka till och jag kan med gott samvete rekommendera den för dem som är intresserade av detta ämne. Denna bok har tydligen använts som lärobok i över 25 år. Här får man verkligen en bra bild utav fackområdet såsom det framstår idag. Författaren är Lars Lindkvist som är professor i företagsekonomi, organisation och ledarskap och han vet verkligen vad han pratar om..  Boken finns att handla på både adlibris som jag handlade den på och även på Bokus.com, finns säkert hos andra fysiska butiker också för er som vill lägga vantarna på den direkt. Personligen har jag blivit riktigt bekväm med att handla online och dessutom hittat olika hemsidor som erbjuder olika rabatter på ditt köp. Det behöver inte vara världens största rabatt men ibland hittar man bra kampanjer.

Just nu får du tex 5% rabatt på en valfri bok när du handlar med en Adlibris rabattkod via Kampanjjakt.se. Ville bara egentligen tipsa om boken men nu tipsade jag även om hur du kan spara pengar på köpet, hehehe det är väl det man kallar 2 flugor i en smäll!

Organisationsteori : struktur, kultur, processer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>