Böcker om självutveckling

Det finns många böcker som du kan läsa som handlar om just självutveckling.  Jag minns första gången jag köpte hem en bok om självutveckling, den boken gjorde mig verkligen förbryllad. I det ögonblicket insåg jag mitt öde var inte hugget i sten. Jag lärde mig med tiden att jag kan bli min egna mästare och tränare . De böcker jag läst har hjälp mig väldigt mycket under alla mina år. Varje gång jag åtagit mig en ny utmaning så visste jag att det skulle bli utanför min komfortzon , men efter många om och men så visste jag att det skulle hjälpa mig i längden och hjälpa mig att utvecklas till en bättre person.  Först och främst måste du identifiera inom vilka områden du vill utvecklas inom eller vilka reaktioner som du vill ändra på som just nu styr ditt liv. Det är mycket man kan skriva om just dessa böcker som jag har läst men jag tänkte istället ställa frågan om någon av mina besökare har läst en bok om självutveckling. Det finns en massa olika böcker inom just denna kategori hos Bokus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>