Bokmässan

Om några månader är det dags för den årliga bokmässan som hålls en gång per år. Detta är nordens största litteraturfest. En plats för alla som älskar det skrivna ordet. – Så brukar det kunna låta när Bokmässan i Göteborg ska beskrivas. Varje år, sista helgen i september bjuds alla bokälskare in till fyra dagar fyllda med spännande möten, intressanta diskussioner, föreläsningar, författarspotting, bokprat och mycket annat. Denna efterlängtade messa kommer jag definitivt inte missa. Jag har hört att ingen annan bokmässa i världen erbjuder ett lika stort seminarieprogram. Förutom seminarierna hålls program på mässans olika scener. I montrarna pågår det varje år olika aktiviteter hela dagarna, och där hittar du fack- och skönlitteratur, läromedel, barnböcker, serier, tidskrifter, bokbussar, bokhyllor och mycket mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>