”Bokhylla”

Det finns många fina bokhyllor ute på marknaden men bara vissa som sticker ut. En bokhylla kan piffa upp hela ditt vardagsrum/sovrum så välj den gärna med omsorg. Idag tänkte jag tipsa om hur man gör en genomskinlig bokhylla. Du behöver en L – formad metall sak med tre hål  se till att skruvarna passar och att de är i jämnhöjd med metallen. En regeldetektor så att du ser till att du kan borra igenom massivt trä annars kommer det att riva upp  väggen och förmodligen göra så att allt faller ned med vikten av böckerna . Du behöver en borr  och även en del kardborre och naturligtvis böcker. Du behöver en inbunden bok ( som ska ligga underst). Ta bort plastskyddet av klistermärken som du ska fästa in i boken och placera den i mitten av baksidan av boken. Stick annan remsa till en av de yttre sidorna av metallbygeln. För att böckerna ska kunna ligga på varandra utan att det ska se ojämnt ut så bör du klistra på det självhäftande klistermärket i böckerna och även i metallskenan som ska hålla upp böckerna. Gör detta för varje ‘stege’ som du bygger på väggen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>